Laat beklemmende overtuigingen makkelijker los met psychedelische therapie

Laat beklemmende overtuigingen makkelijker los met psychedelische therapie

Wanneer je opgroeit, leer je steeds meer levenslessen. Sommige zijn fijn en handig, andere juist niet. Hiermee ontstaan ook in onszelf overtuigingen, bijvoorbeeld over ons eigen handelen, de maatschappij en de wereld. Maar wat nou als deze overtuigingen je belemmeren in het behalen van jouw volledige potentie? In deze blog duiken we dieper in op belemmerende overtuigingen en hoe psychedelica ondersteunende psychotherapie een uitkomst kan bieden.


Psychedelische therapie geeft ruimte

Er zijn vele belemmerende overtuigingen waaraan je kan werken tijdens psychedelische therapie. Een veel voorkomende is dat het leven volledig beheersbaar is en dat jijzelf daar volledig verantwoordelijk voor bent. De meeste mensen kijken namelijk naar de wereld door een filter van hun eigen persoonlijke verlangens en angsten. Zo ontstaat er een geloof in een persoonlijke wereld die wij zelf volledig zouden moeten beheersen. Hieruit ontstaan zorgen, angsten en teleurstellingen. Door psychedelische therapie kan je jezelf makkelijker overgeven aan de gedachte dat jouw wereld niet volledig te beheersen valt. Hierdoor kan je na de trip met psychedelica beter jouw intentie formuleren om de schommelingen en veranderingen van het leven te accepteren. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Eerst moet je je bewust worden van jouw geïnternaliseerde overtuigingen. Tijdens onze psychedelische therapie bieden we jou een veilige en helende omgeving om je te laten voelen welke overtuigingen jij hebt. Psychedelica helpen om jezelf makkelijker over te geven aan die gevoelens en gedachten.

Herkader met psychedelische therapie
Tijdens een trip met psychedelica, krijg je een helicopterview over jouw denklandschap. Ook de gedachtes die je eerder nog niet niet bewust waarnam. Dit is een erg bijzondere ervaring die voor iedereen anders is. Tijdens de psychedelische therapie maak je samen met ons een plan hoe jij verworven inzichten kan verwerken in jouw dagelijks leven. Zo ontstaat er ruimte om je los te maken van belemmerende overtuigingen. 

Overtuigingen kunnen erg ondersteunend zijn, maar ook blokkerend. Door psychedelica ontstaat er ruimte om inzicht te krijgen in jouw diepgewortelde overtuigingen en hoe je deze kan loslaten. Tijdens onze psychedelische therapie word je in een helende en veilige omgeving begeleid om jouw volledige potentieel te behalen. Begin jouw reis naar persoonlijke groei.Delen:

Begin met jezelf hervinden

Start de scan

Related articles

Begin jouw ontdekkingsreis

Zit je vast in een sleur of een gevoel van lusteloosheid waar je niet uitkomt? Ervaar je angst, constante zorgen, of een gebrek aan vitaliteit? Is er iets dat je blokkeert in jouw vooruitgang? Ontdek of een begeleide psychedelische ervaring geschikt is voor jou.

Boek nu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren