Hoe helpt psychedelische therapie jou verder?

Iedereen heeft een andere reden om psychedelische therapie te willen ervaren. Voor sommigen is het een uitkomst na vele jaren van traditionele therapie, voor anderen is het een verdieping op de connectie met zichzelf. Wat de reden ook is, bij Field Trip Health gaan we graag met je in gesprek over jouw behoeften. Lees snel verder en bekijk welke reden om psychedelische therapie te volgen voor jou van toepassing zou kunnen zijn.

Mentale uitdagingen

Het is lastig om jezelf te doorgronden en emotionele patronen te doorbreken wanneer het voelt alsof je alle oplossingen al eens geprobeerd hebt. Van het kastje naar de muur gestuurd worden helpt je niet verder. Zonder de juiste handvatten en begeleiding die je daadwerkelijk ondersteunen, is de zoektocht naar een betere versie van jezelf een lastige opgave. Tijdens de begeleide psychedelische therapie gaan we samen aan de slag met als doel om jezelf in alle facetten te leren kennen. Daardoor ontstaat er ruimte om innerlijk te kunnen helen.

Impact maken

Er wordt veel van je gevraagd, privé maar ook op zakelijk gebied. Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet kwijtraakt in alles wat er van je gevraagd wordt? To-do lijstjes lijken soms eindeloos en in al het tumult raakt de balans zoek. Soms zit de valkuil in een drang om alles goed te willen doen en voelt het zwaar om deze verantwoordelijkheid te dragen. Door beter in contact te staan met jezelf, kun je betere en authentieke keuzes maken in jouw drukke leven. Psychedelische therapie maakt ruimte om in contact te komen met de persoon die je eigenlijk diep van binnen bent. 

Dat houdt in dat je contact maakt met een eerdere versie van jezelf. Een versie die je was voordat je onbewust besloot een bepaald persoon te worden. Dit deel wordt ook wel het "innerlijke kind" genoemd. We luisteren maar al te weinig naar wat wijzelf echt willen, maar te vaak naar wat we “zouden moeten willen”. 

Psychedelische therapie maakt ruimte om een toekomst tegemoet gaan waar je dichterbij jezelf blijft en meer impact maakt op jouw omgeving. Hervind jezelf met Field Trip Health en leer patronen te herkennen en te doorbreken. Zo haal je alles uit jezelf - privé en zakelijk.

Verdieping in spirituele groei

Psychedelische therapie zorgt ervoor dat je geest zich kan ontketenen van vastgeroeste overtuigingen. Zo kan je de oppervlakte loslaten en dieper duiken in de onderwerpen die er voor jou toe doen. We bespreken samen met jou welke onderwerpen dit zijn en waar je nieuwsgierig naar bent. Ga verder dan je eigen ego en herkader jezelf in een veilige omgeving. Zo kan jij je meer verbonden voelen met de wereld om je heen, op een manier die past bij je werkelijke zelf.

Ontdek jouw reden voor psychedelische therapie

We hebben een scan gemaakt zodat je kan onderzoeken om welke reden jij psychedelische therapie zou willen ervaren. Na het invullen van deze korte scan krijg je van ons een gratis brochure. In deze brochure leggen we alles uit over de werking van psychedelische therapie op het menselijk brein en de mogelijkheden die dat jou biedt om dichter bij jezelf te komen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. Ga naar de scan om jouw reis van zelfontdekking te starten.

Delen:

Begin met jezelf hervinden

Start de scan

Related articles

Begin jouw ontdekkingsreis

Zit je vast in een sleur of een gevoel van lusteloosheid waar je niet uitkomt? Ervaar je angst, constante zorgen, of een gebrek aan vitaliteit? Is er iets dat je blokkeert in jouw vooruitgang? Ontdek of een begeleide psychedelische ervaring geschikt is voor jou.

Boek nu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren