Wat heb je aan de Field Trip Health app - Trip?

Ben je al bekend met de gratis mobiele app van Field Trip Health, genaamd ‘Trip’? De Trip-app combineert moderne neurowetenschap met kennis uit de psychologie en is een plek waar je meer leert over mindfulness, mediteren, ademhalingsoefeningen, mental health en psychedelica. Met veel blogs en artikelen, maar ook gerichte oefeningen en meditaties die je gratis kunt gebruiken.


Trip bestaat uit een gedeelte om je trip ideaal te begeleiden en in te richten, een onderdeel met verschillende gratis begeleide meditatie oefeningen, artikelen en blogs om meer te leren over trips, mindfulness, meditatie, maar ook inside information over psychedelica en psychedelische trends. Ook houdt de app precies bij welke oefeningen je doet en als je besluit om te trippen, hoeveel en hoelang je hebt getript. Ook is er veel ruimte voor het registeren van je emoties en gedachten tijdens trips, zodat je ook buiten deze tijd om het meeste uit je reis kunt halen.

Download de Trip app

Download


Wat is er allemaal in de Trip app te vinden?

De app is helemaal ingericht op jouw persoonlijke ervaringen en trips en bestaat uit de volgende onderdelen.

Blogs - lees je in

De app bevat vele blogs over een verscheidenheid aan onderwerpen. Je vindt er onder andere informatie over mentale gezondheid, psychedelica, ademhalingstechnieken en meditatie.

Wil je bijvoorbeeld meer weten over meditatie? Dan is er bijvoorbeeld een blog beschikbaar waarin een overzicht wordt gegeven van verschillende soorten meditaties en ademhalingstechnieken. Meer geïnteresseerd in mindfulness in het algemeen? Ronan Levy neemt je in zijn blog mee in de 6 verschillende mindfulness practices die er bestaan. Ben je nieuwsgierig naar het gebruik van psychedelica en de effecten hiervan op je mentale gezondheid? Er worden meerdere blogs per maand geüpload in de app die je hier meer over kunnen vertellen. Dus mocht het onderwerp dat je zoekt er nog niet tussen staan op dit moment? Grote kans dat dit binnenkort zal veranderen. Alle content in de app is altijd gratis beschikbaar voor iedereen.

Meditatie - breng rust

We proberen allemaal een pad te vinden en meditatie kan je helpen om dichter bij jezelf te blijven en bijzaken van hoofdzaken te onderscheiden. Wanneer je nog niet zo goed bekend bent met meditaties, probeer dan eens de volgende gratis meditatie oefeningen uit de app:

  1. Conscious & Calming Breath van Amanda Laine
  2. Setting your intention van Sabina Pillai
  3. A witnessing, kind presence van Tara Breach


Wanneer je iets meer ervaring hebt met meditatie zul je makkelijk een geschikte meditatie voor het moment kunnen vinden. Er staan meer dan 50 gratis meditaties in de app, dus er zit altijd wel iets tussen dat voor jou past.

Download de Trip app van Field Trip Health

Kortom, ben je op zoek naar een gratis en praktische app voor ademhaling, meditaties en meer? Wil je meer weten over onderwerpen zoals mindfulness, meditatie, psychedelica, angst en bijvoorbeeld stress? Dan is Trip zeker iets voor jou. 


De app is beschikbaar zowel binnen de App Store als de Google Play Store. Download en scroll direct via https://www.tripapp.co/

Delen:

Begin met jezelf hervinden

Start de scan

Related articles

Begin jouw ontdekkingsreis

Zit je vast in een sleur of een gevoel van lusteloosheid waar je niet uitkomt? Ervaar je angst, constante zorgen, of een gebrek aan vitaliteit? Is er iets dat je blokkeert in jouw vooruitgang? Ontdek of een begeleide psychedelische ervaring geschikt is voor jou.

Boek nu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren