Zet de eerste stap

Heb je het gevoel dat je klaar bent voor de eerste stap naar een levensveranderende reis? In een eerste verkennend gesprek ontdek je of Field Trip Health de juiste partner voor jou is. En natuurlijk kijken wij of we jou kunnen helpen. Je bent vrij om een datum en tijd te kiezen die het beste in jouw schema passen. Ons team van zorgcoördinatoren zal telefonisch contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te geven over de behandelingen die wij aanbieden. Het belangrijkste is dat een eerste verkennend gesprek geheel vrijblijvend is. Zoals de term al zegt: het is een verkennende 1-op-1 sessie, om dieper in te gaan op jouw behoeften en te ontdekken of en hoe ons programma jou kan helpen.

In een eerste verkennend gesprek ontdek je of Field Trip Health de juiste partner voor jou is. Je bent vrij om een datum en tijd te kiezen die het beste in jouw schema passen. Ons team van zorgcoördinatoren zal telefonisch contact met je opnemen om al je vragen te beantwoorden. Het belangrijkste is dat een eerste verkennend gesprek geheel vrijblijvend is.

Begin je levensveranderende reis

Voor de tweede stap van de start van je ontdekkingsreis willen we graag weten in welk(e) programma('s) je het meest geïnteresseerd bent. 

Plan je volgende stap

Tijd voor stap 3. Om een verkenningsgesprek te plannen, kun je een datum en tijd kiezen die jou het beste uitkomen. We bellen je om te bespreken en te verkennen hoe één van onze programma's je kan helpen.

Persoonlijke informatie

Behandeling

Kies een datum/tijd

Persoonlijke informatie

Jouw taalvoorkeur helpt ons bij het toewijzen van de juiste zorgcoördinator aan jouw afspraak. Dit geldt alleen voor dit verkenningsgesprek, niet voor eventuele therapieafspraken in de toekomst.

Doorgaan

Behandeling

Om meer te lezen over het verschil tussen onze programma's, kun je onze FAQ pagina bekijken.

Je kunt meerdere opties selecteren die je  relevant vindt voor jouw situatie. Dit helpt ons te begrijpen waar je vandaan komt.

Thank you for your submission. Please choose a date and time.

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren