Groepsprogramma's

Bij Field Trip Health in Amsterdam hanteren we, afhankelijk van het programma, bij onze groepssessies een maximale capaciteit van 8 deelnemers. Deelgenoot zijn van elkaars verhalen kan herkenning geven bij jou en je groepsgenoten. Het collectief samenbrengen van de psychedelische reis en het delen van je inzichten met anderen is een cruciaal onderdeel van deze manier van werken.

Bekijk onze programma’s

Belonging

Reconnect

C-level groep

Reset

Belonging

Het groepsprogramma Belonging is een driedaagse weekendretraite. Tijdens de psychedelische therapie met truffels kan het diep transformerend zijn om je innerlijke psyche te verkennen. Deze ervaring vindt plaats in de aanwezigheid en ondersteuning van facilitators samen met een groep mensen die hetzelfde proces ondergaan. Het delen van jouw eigen (levens)verhaal en het horen van de inzichten en verhalen van anderen kan inspirerend zijn voor je eigen proces. Wanneer jouw verhaal overeenkomt met dat van anderen, dan kan dit een gemeenschappelijk gevoel van verbondenheid en acceptatie geven. Ons team biedt een veilige en ondersteunende plek. We faciliteren en stimuleren verbondenheid en gelijkwaardigheid door middel van ervaringsgerichte oefeningen zoals mindfulness, ademwerk, sharing circles en reflecties over de waarden en implementatie van een gezonde levensstijl.

Bekijk het programma

Reconnect

Reconnect is ons programma voor relatietherapie. Het vinden en behouden van een diepe verbinding met je partner is van vitaal belang voor gevoelens van geluk en verbondenheid. Als je wilt leren om open te zijn voor elkaar, te vertrouwen en los te laten is het Reconnect-programma een veelbelovende aanpak. Door psychedelisch ondersteunende therapie in combinatie met relatietherapie kun je een diepere verbinding en sterkere mate van intimiteit ervaren. Vanuit een diepere verbinding met jezelf zul je jouw relatie op een nieuwe manier gaan benaderen waarin wederzijdse bereidheid om kwetsbaar, open en eerlijk met elkaar te zijn, een brug slaat naar een diepere intimiteit. De psychedelische sessies met truffels worden afzonderlijk uitgevoerd, zodat je je kunt richten op je eigen innerlijke reis.

Bekijk het programma

C-level groep voor leidinggevenden

C-level groep is een driedaagse weekendretraite voor leiders. Door middel van psychedelisch ondersteunende therapie kun je een verhoogd bewustzijn ervaren. Door het tijdelijk loslaten van controle, waarbij ego en zelfidentiteit een grote rol kunnen spelen, kun je in contact komen met andere delen van jezelf. Het doel is het bereiken van meer authenticiteit en verbinden met datgene wat écht belangrijk is voor jou. Zodra mensen C-level bereiken, is technische en functionele expertise minder belangrijk en vinden “soft skills” hun betekenis. We leven in een wereld waarin vaak minder tijd is om even een stap terug te nemen en zodoende te kunnen voelen hoe we verbonden zijn met ons ‘waarom’ of om te reflecteren op het leven dat we leiden. Wanneer je inzichten wil krijgen met betrekking tot wie je werkelijk bent, je unieke waarden en wat je tegenhoudt, dan is dit programma iets voor jou. Je deelt een unieke ervaring met andere leidinggevenden voor transformatieve persoonlijke ontwikkelingsdoeleinden. In psychedelisch ondersteunende therapie worden aspecten van oude wijsheden gecombineerd met moderne wetenschap.

Bekijk het programma

Reset

Ons Reset-programma is een actief therapeutisch proces dat jou begeleidt bij het stoppen met roken. We kiezen voor een gedragstherapeutische aanpak in combinatie met een psychedelisch ondersteunende therapie. Elke deelnemer wordt verzocht om óp, of de dag vóór de truffel sessie, te stoppen met roken. Dit kun je bespreken met de therapeut. De psychedelisch ondersteunende therapie werkt namelijk als een reset voor oude gewoonten. Emoties en herinneringen worden verkend en uitgediept waardoor er ruimte komt voor nieuwe perspectieven en stimulerende gedachten. Moderne onderzoeksresultaten zijn tot op heden positief over de combinatie van psychedelisch ondersteunende therapie bij de bevordering van het stoppen met roken vanwege een toegenomen interne motivatie.  Het zogenoemde 'afterglow-effect’ dat plaatsvindt na een sessie met truffels, kan helpen om door de ontwenningsfase te gaan na de afbouw van nicotine. Je ontvangt therapeutische begeleiding bij het integreren van de psychedelische ervaring. Zo kun je actief werken aan het implementeren van vitale copingstrategieën voor jouw, nu gezonde en duurzame, levensstijl.

Bekijk het programma

Weten welk programma het beste bij jou past?

Keuze voor groepsprogramma’s:

Belonging groep:

  • Je voelt je comfortabel met het delen van persoonlijke verhalen met gelijkgestemden

  • Het spreekt je aan om een gezamenlijk diepgaand proces mee te maken

  • Je leert van de verhalen, intenties en inzichten van anderen

  • Het retraite model, waarbij je in een weekend 3 dagen volledig verzorgd,  een psychedelische therapie kunt ervaren, spreekt je aan

Reconnect:

  • Je wilt samen met je partner een psychedelische reis ervaren. Jullie intentie voor de psychedelische reis is afgestemd op jullie relatie

Reset:

  • Je intentie voor de psychedelisch ondersteunende therapie is stoppen met roken

C-level groep:

  • Je bent een leidinggevende en wil een programma bij ons volgen voor persoonlijke groei

Maak een start

De homologen van serotonine, zoals psilocybine, zijn de meest magische hersenchemicaliën. Het is het molecuul van ware menselijkheid en verbondenheid, van liefde, vrede en spiritualiteit. Het is het molecuul dat ons verbindt met onszelf en de gehele biologische wereld om ons heen. De hebzuchtige mens jaagt eindeloos op dopamine, terwijl de wijze mens weet dat serotonine de sleutel tot geluk is.

Leer meer over psychedelica en onze benadering

Doe (anoniem) mee aan één van onze webinars en leer meer over psychedelische truffels en onze benadering van psychedelisch ondersteunde therapie.

Bekijk onze webinars

Liever niet met een groep? Maak gebruik van onze individuele programma’s

De individuele programma’s zijn ontworpen voor diegenen die een op maat gemaakt therapeutisch programma willen volgen met één op één aandacht van een therapeut en facilitator.

Bekijk onze individuele programma’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren