C-level groep voor leidinggevenden

C-level groep voor leidinggevenden

Dit groepsprogramma voor C-niveau leidinggevenden is een 3-daagse retraite met psychedelisch ondersteunende therapie. Het programma is relevant voor alle soorten leidinggevenden en managers, inclusief bedrijfseigenaren die hun bedrijf willen leiden volgens de principes van betekenisgeving.

Het volledige C-level groep-programma

Aantal (internationale) deelnemers: 8 à 10 personen uit bedrijven, instellingen en openbare organisaties in Europa. Elke deelnemer wordt gescreend door onze psychiater en psycholoog. Het programma omvat naast therapie sessies op locatie ook online sessies voor voorbereiding en integratie.

Op vrijdag word je verwelkomd in onze meditatieve ruimte waar, samen met therapeuten en facilitators, een intensieve voorbereiding plaatsvindt.  Je neemt deel aan sessies met mindfulness, ademwerk, sharing-circles en ervaringsgerichte therapie oefeningen. De lunch wordt door ons therapieteam verzorgd en we sluiten de dag af met een diner.

Op zaterdag onderga je een psychedelisch ondersteunende therapie met truffels, onder begeleiding van therapeuten. Deze psychedelische reis zal ongeveer 8 uur duren. Er is gedurende de hele dag een verpleegkundige beschikbaar. Na afloop van de psychedelische reis ontvang je een geheel verzorgde lunch en is er ruimte om ervaringen uit te wisselen. Op zondag stellen we de ruimte beschikbaar om je ervaringen uitgebreid met elkaar te delen en krijg je de gelegenheid om deze te integreren in je dagelijks leven. Je zult nadenken over je waarden in het leven op basis van acceptatie- en commitment therapie (ACT) en we maken gebruik van journaling technieken als een manier om de ervaring extra te verdiepen. Een techniek waarbij je jezelf blijvend motiveert en inspireert. We sluiten het programma af met een lunch.

Na afloop van het programma in de kliniek volgt een online integratie sessie voor opvolging van de truffel sessie en verdere implementatie in het dagelijks leven.

Het Executive programma omvat:

 • Psychiatrische-  en psychologische screening (individueel, 2 x 1 uur)

 • Voorbereiding online met de groep en een therapeut (1 uur)

 • Driedaagse retraite met psychedelische therapie, waarbij je 1 dosering truffels ( werkzame stof: psilocybine) ontvangt.

 • 1 Integratiesessie online met een therapeut (1 uur)

 • 2 Overnachtingen in het Mövenpick hotel

 • Ontbijt in de accommodatie

 • Lunch en diner op vrijdag, lichte maaltijd op zaterdag en lunch op zondag

Schrijf je nu in

C-level groep

 • In een groep

 • 3-daags programma

 • Accommodatie inclusief maaltijden

 • In totaal 30 uur

€3.200,-

Liever een programma zonder groep? Maak dan gebruik van onze individuele programma’s

De individuele programma’s zijn ontworpen voor diegenen die een op maat gemaakt therapeutisch programma willen volgen met 1 op 1 aandacht van een therapeut en facilitator.

Bekijk onze individuele programma’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren