Individuele programma's

De individuele programma's zijn ontworpen voor diegenen die de voorkeur geven aan volledige aandacht van de therapeut en facilitator in een op maat gemaakt programma. Je krijgt een behandeling in een veilige setting die veel ruimte biedt voor expressie, het bespreken van je levensverhaal en meer tijd voor voorbereiding en integratie.

Het verschil tussen de individuele programma's zit in het aantal truffelsessies dat men krijgt, naast het totaal aantal therapie-uren. De duur van de programma's varieert. Van één tot meerdere weken.  Internationale gasten hebben doorgaans 3 tot 5 dagen in de kliniek nodig.

Bekijk onze programma’s

Evolve

Rebirth

Transcend

Revitalize

Evolve - 1 truffel therapiesessie

Evolve is ons meest beknopte programma dat bestaat uit 1 psychedelische therapiesessie met truffels: 6 uur met je therapeut en 10 uur met je facilitator. Tijdens dit programma onderga je een intensieve voorbereiding. Hierbij focus je op je intentie en motivatie voor de behandeling en de levensgebieden die je zou willen verbeteren. Je zal daarbij  ook de thema’s raken die in je leven verdere aandacht en verwerking behoeven. Je krijgt tools aangereikt die je helpen om veel uit de psychedelische reis te halen. Na de sessie integreer je samen met een therapeut de belangrijkste inzichten en ontwikkel je doelen om in je dagelijks leven toe te passen. Zo kom je weer in contact met je waarden en verbeter je jouw kwaliteit van leven.

Bekijk het programma

Rebirth - 2 truffel therapiesessies

Rebirth is ons middelste programma dat bestaat uit twee psychedelische therapiesessies met truffels: 8 uur met je therapeut en meer dan 18 uur met je facilitator. Het Rebirth-programma wordt aanbevolen door ons therapeuten team wanneer je wilt werken aan dieperliggende onverwerkte emoties of rouw. Ons Rebirth-programma is daarnaast ook zeer geschikt om meer inzicht in jezelf te krijgen. Het grotere aantal therapie-uren in dit programma geeft je meer ruimte om op je doelen te reflecteren. Ook kun je die extra tijd gebruiken om vaste patronen te doorbreken en een manier vinden om op een dieper niveau in contact te komen met je innerlijke zelf.

Bekijk het programma

Transcend - 3 truffel therapiesessies

Transcend is ons meest uitgebreide programma. Het bevat 3 psychedelische therapiesessies met truffels, 10 uur therapie en meer dan 26 uur met je facilitator. Wanneer je klaar bent voor een lang en intensief therapieproces is het Transcend programma de juiste keuze. Transcend verwijst naar transformatie, een stap verder gaan in een nieuwe relatie met jezelf. Spirituele ervaringen kunnen zeer transformatief zijn en een nieuw perspectief bieden voor herstel en persoonlijke groei.

Bekijk het programma

Revitalize - Alternatieve behandeling

Revitalize is een alternatief voor onze programma’s met psychedelische truffels. Wanneer je het gevoel hebt dat op dit moment een psychedelische reis misschien te overweldigend of niet de juiste keuze voor je is, dan kan Revitalize een basis bieden voor het proces van zelfontdekking. Het programma biedt de mogelijkheid om een andere staat van bewustzijn te verkennen door middel van 'Breathwork'. Ook leer je om, door middel van psychotherapie, met jezelf in verbinding te komen. Ons Revitalize-aanbod kan ook gebruikt worden als een intensieve voorbereiding wanneer je nog niet bekend bent met het gebruik van psychedelica.

Bekijk het programma

Weten welk programma het beste bij jou past?

Keuze voor individuele programma’s:

Evolve:

  • Je hebt geen tot weinig ervaring met psychedelica

  • Jouw intentie rondom de psychedelische reis is voor jezelf duidelijk

Rebirth en Transcend:

  • Je wilt graag werken aan dieper verankerde levensthema’s en wilt hier meer tijd en ruimte voor nemen

Maak een start

De homologen van serotonine, zoals psilocybine, zijn de meest magische hersenchemicaliën. Het is het molecuul van ware menselijkheid en verbondenheid, van liefde, vrede en spiritualiteit. Het is het molecuul dat ons verbindt met onszelf en de gehele biologische wereld om ons heen. De hebzuchtige mens jaagt eindeloos op dopamine, terwijl de wijze mens weet dat serotonine de sleutel tot geluk is.

Leer meer over psychedelica en onze benadering

Doe (anoniem) mee aan één van onze webinars en leer meer over psychedelische truffels en onze benadering van psychedelisch ondersteunde therapie.

Bekijk onze webinars

Liever niet alleen? Maak gebruik van onze groepsprogramma’s

Bij onze groepssessies hanteren we een maximum van 8 personen. Het collectief ondergaan en integreren van de psychedelische reis kan zorgen voor een gemeenschappelijk gevoel van verbondenheid.

Bekijk onze groepsprogramma’s

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren