Revitalize

Revitalize

Het Revitalize programma is een eendaagse cursus voor iedereen die graag een herbalancering in zijn leven wil ervaren.  Tijdens het programma neem je deel aan een 2 uur durende begeleide ademhalingssessie om in een veranderde staat van bewustzijn te komen, zónder een psychedelicum te gebruiken. Daarna zul je een 2 uur durende sessie ervaren waarbij je middels psychodrama op een actiegerichte manier meer te weten komt over de connectie tussen je  lichaam en geest. Daarna sluit je af met een 1 uur durende psychotherapiesessie om je dagelijks functioneren te bespreken en vinden we manieren om je welzijn te vergroten.

Het volledige Revitalize programma

Emoties die niet volledig worden verwerkt, kunnen in het lichaam worden opgeslagen. Dat kan leiden tot klachten als een verstijfde nek, veel piekeren, moeilijk slapen of problemen in interpersoonlijke relaties. Soms is het moeilijk om op eigen kracht in contact te komen met deze onverwerkte gevoelens. Het Revitalize programma biedt een veilige ruimte om deze emoties te onderzoeken, zodat je je weer kunt verbinden met een gevoel van zingeving.

Soms kan het nodig zijn om ons opnieuw met ons lichaam te verbinden als een manier van erkenning voor onszelf.

Schrijf je nu in

Revitalize

9.00 uur

Aankomst bij Field Trip Health

9.00 - 9.30

Check-in met facilitator

9.30 - 11.30

Ademhalingssessie

11.30 - 12.00

Korte pauze

12.00 - 13.00

Psychotherapie

13.00 - 14.00

Lunchpauze

14.00 - 16.00

Psychodramasessie

16.30 - 17.00

Check-out met facilitator

€1.200,-

Liever niet alleen? Maak gebruik van onze groepsprogramma’s

Bij onze groepssessies hanteren we een maximum van 8 personen. Het collectief ondergaan en integreren van de psychedelische reis kan zorgen voor een gemeenschappelijk gevoel van verbondenheid.

Bekijk onze groepsprogramma's

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren