Is het tijd voor een reset?

Een Rijke Geschiedenis

Psychedelica en de bijbehorende rituelen zijn pas recent toegankelijk in het Westen. Ze hebben een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Planten met een psychedelische werking werden in primitieve stammen gebruikt tijdens inwijdingsrituelen en helende praktijken. Tegenwoordig worden ze steeds vaker gebruikt voor persoonlijke ontwikkeling en emotionele groei. Hedendaags onderzoek toont aan dat psychedelische ervaringen kunnen bijdragen aan een hogere mate van openheid ten opzichte van het leven en een verbeterde levenskwaliteit.

Is dit voor mij?

Hoe werkt het?

We werken met een stapsgewijze, professionele benadering voor het gebruik van psychedelica. Hierbij horen voorbereidende sessies en integrerende therapiesessies.

01consultation

Consultatie

01

Ontmoet ons team

Maak een rondleiding door de therapieruimtes en ontmoet ons team. Wij zijn nieuwsgierig naar jou en jouw situatie. We plannen een eerste consult in om jouw vragen te beantwoorden en om te beoordelen of ons programma geschikt is voor jou.

02Preparation

Voorbereiding

02

Bereid je voor op het programma

Zodra onze professionals een plan van aanpak hebben ontwikkeld kun je beginnen met de voorbereiding. Je krijgt toegang tot een online portaal waar je meer informatie over psychedelica en de inhoud van de sessies kan vinden. We vragen je om voorbereidende oefeningen thuis te doen om het meest uit jouw programma te halen.

03treatment

Behandeling

03

Begin de reis

Beschouw het programma als een boeiende reis. Je wordt door facilitators begeleid door een diepgaande, spirituele en emotionele reis. Samen met jouw therapeut en facilitator ga je op zoek naar een nieuw perspectief door oude gewoontes te doorbreken en denkpatronen opnieuw te kaderen.

04Integration

Integratie

04

Verwerk jouw ervaring

Na de psychedelische sessie kom je samen met jouw therapeut om de psychedelische ervaring te integreren. Je krijgt een actieplan dat is afgestemd op gedragsverandering, levensstijl, uitdagingen en behoeftes. We bieden aanvullende meditatie- en mindfulness-tools die jouw zelfbewustzijn vergroten. Deze oefeningen kun je thuis voortzetten.

05beyond

Follow up

05

Vervolg de reis

Jouw traject bij Field Trip is nog maar het begin. Wij willen dat je doorgaat met verdieping en groei nadat je het programma hebt voltooid. Wij bieden een duurzame toolbox om jouw ontwikkeling voort te zetten die virtueel beschikbaar blijft. Nu je deel uitmaakt van onze familie, zullen we jouw voortgang blijven volgen via ons digitale platform.

Vorige
Volgende

Psychedelische truffels zijn de sleutel van de poort die ons onderbewuste opent.

Over psychedelische truffels

Sommige truffels bevatten actieve psychedelische alkaloïden. Verschillende wereldberoemde onderzoeksinstituten en academici hebben ontdekt dat deze actieve bestanddelen, zelfs bij eenmalige toediening, langdurige positieve effecten kunnen hebben op de kwaliteit van uw leven, met een respons tot meer dan een jaar.

Hoe werken psychedelische truffels?

lees meer

De actieve bestanddelen in psychedelische truffels hebben een direct effect op de neurotransmitters in jouw hersenen. De uitwerking ervan kan leiden tot verhoogde emotionele processen, een reactivatie van onderdrukte herinneringen en gevoelens en mentaal flexibeler bewegen tussen verschillende perspectieven over jezelf en het leven in het algemeen.

Onder toezicht kunnen truffels je in staat stellen om tijdelijk los te komen van routinematige denkpatronen door jezelf bloot te stellen aan al datgene wat je liever niet wilt zien. Jarenlange onderdrukte emoties kunnen naar boven komen. Vervormde overtuigingen die je gevangen houden in een comfortabel bed van illusies worden herkaderd. Truffels kunnen deze processen omhoog brengen en inzichtelijk maken. Dit kan confronterend, intens en deregulerend zijn, maar soms ook hoogstnoodzakelijk om jouw menselijke kompas terug te vinden. Zodra je jouw vitaliteit, passie, liefde en zin in het leven herontdekt heeft dit een enorme impact op jouw leven.

Hoe voelen truffels?

Lees meer

Net als bij andere psychedelica is het bijna onmogelijk om de subjectieve effecten te beschrijven omdat reacties op dergelijke moleculen sterk van persoon tot persoon kunnen verschillen. Je kunt een gevoel ervaren dat je in de holtes van jouw geest gaat, waar themas, herinneringen, emoties en gedragspatronen worden ontworteld en aan het bewustzijn worden getoond in vreemde nieuwe manieren die jouw kijk op jezelf en het leven in het algemeen kunnen veranderen. De ervaring kan worden omschreven als mystiek, vreemd, intens, inzichtelijk en diep genezend.

Zijn truffels veilig?

Lees meer

Bij gebruik in een gecontroleerde omgeving zijn truffels veilig. Tijdens jouw behandeling heb je op elk moment iemand aan jouw zijde. Voordat je jouw behandeling met Field Trip begint, onderga je een screening om er zeker van te zijn dat je geschikt bent voor het innemen van truffels.

Neem de eerste stap

Wat is een psychedelische ervaring?

Psychedelische ervaringen geven een emotioneel inzichtelijk, wonderlijk en creatief proces. Bij Field Trip geven wij je ruimte om te lachen, te huilen en te resetten. Zulke ervaringen helpen je herinneren wat voor jou echt belangrijk is in het leven. Het opent je hart voor verbondenheid en kwetsbaarheid. Hierdoor kun je een innerlijke rust bestendigen.

Begin jouw ontdekkingsreis

Zit je vast in een sleur of een gevoel van lusteloosheid waar je niet uitkomt? Ervaar je angst, constante zorgen, of een gebrek aan vitaliteit? Is er iets dat je blokkeert in jouw vooruitgang? Ontdek of een begeleide psychedelische ervaring geschikt is voor jou.

Boek nu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van jouw browser ervaring te optimaliseren. Door het gebruik van deze website ga je akkoord met onze Cookie Policy.

AccepterenWeigeren